2010 var ett fantastiskt år för oss på Smartbudget. Vi har lyckats bocka av många av era önskemål och framförallt har vi lyckats ta fram många nya spännande funktioner och samarbeten. Och fler saker är på gång!

Innan vi påminnner er om några av de viktigaste punkterna under 2010 vill vi först bara upmärksamma er om att vi har uppdaterat bloggen lite. Vi hoppas den är enklare och trevligare att bläddra runt i. 

Eftersom vi har växt lavinartat de senaste 6 månaderna så är det många nya användare som inte varit med på resan under hela året. Och de som varit med en längre tid har kanske glömt bort hur mycket som har hänt. Så här kommer en lista med viktiga händelser som vi vill påminna er om.

Spartips

Spartips

Vi bygger en funktion/sida som kretsar kring spartips. Vi kommer fylla på med spartips allteftersom. Alla som lämnar bra spartips belönar vi med en gratis månad av plustjänsten.

Bankimport Mobil webbsida

Bankimporten

Vi uppdaterar bankimporten och gör det enklare för alla att importera transaktioner. Vi gör det möjlighet att dela upp transaktioner i samband med en bankimport, en funktion som många har efterfrågat.

Tack vare er användare har vi under hela 2010 byggt stöd för många banker och kort.

Mobila webbsidan.

Vi snyggar till Smartbudgets mobila webbsida och anpassar den för både iPhone och Android. Vi passar samtidigt på att lägga till funktionen utfall för plusanvändare även i mobilversionen.

Kraftum SEB

Samarbeten

SEB samarbetar med Smartbudget och erbjuder tjänsten till bl.a. sina kunder.

Vi knyter ett samarbete med Kraftum där vi tillsammans tar fram det bästa elavtalet till dig som användare.

El avtal

Avtal

Avtalsfunktionen är en av de största funktionerna som vi byggt under året. Avtalsfunktionen är något som många har önskat sig, men som också har potential att utvecklas vidare och kan integreras med kommande funktioner.

Facebook

Vi bygger in möjligheten att kommunicera med vänner på Facebook genom statusuppdateringar.

Nyhetsbrev och rapporter

Nyhetsbreven och månadsrapporterna blir snyggare och enklare.

Funktionen Lån och skulder

Med funktionen Lån och skulder har vi gjort det möjligt att hålla koll på alla sina lån på ett och samma ställe. Det är nu enkelt att räkna på sitt lån och se den totala kostnaden och hur den kan ändras om räntan och amortering justeras.

Göteborgsposten PC för Alla

Media skriver om vår tjänst

I början av mars skriver Göteborgsposten om oss och i slutet av året skriver PC för alla om Smartbudget. För att inte nämna de väldigt många bloggar som nämnt oss, vilket självklart är kul.

Övrigt

Vi lägger upp bolagets webbsida på tycero.se

I januari köper vi ny server som förbättrar prestanda och laddtider.

Vi bygger en ny och enklare hjälp-funktion.