Egna kategorier

Det var ett tag sedan vi lade till möjligheten till att skapa egna kategorier för plusanvändare. Vi har nu utvärderat det hela och kan bara komma fram till att det var en succé och att det var väldigt uppskattat bland er användare.

När man väljer att använda egna kategorier så skapas de först upp utifrån Smartbudgets förvalda kategorier. Efter det kan du ändra precis hur du vill, ta bort, lägga till, flytta runt och ändra namn på både kategorier och medföljande underkategorier.

På Facebook har vi en liten "tips och trix"-sektion där vi ibland tipsar om hur man kan använda olika funktioner i Smartbudget. Här kan du se ett tips för just egna kategorier: Länk till Facebook.

 

Decimaler i kassaboken

Vi har ofta fått höra av man verkligen borde kunna hantera decimaler i Smartbudget. Då vi valde från början att göra verktyget så enkelt som möjligt och därmed valde bort decimaler, var det en inte helt lätt match att ordna.

Men man måste kunna inse sina misstag och lyssna på sina användare - det är trots allt åt er som vi bygger verktyget. Vi har nu därför lagt till möjligheten att skriva in decimaler i kassaboken, bankimporten m.m.

I budgeten är det hela kronor som gäller då en budget bara är en kvalificerad gissning och rimligtvist inte borde innefatta ören.

 

Sparmål har fått sig en uppfräschning

Vi har nyligen passat på att snygga till funktionen “Sparmål” som är en av de populäraste funktionerna på Smartbudget.

Här kan du enkelt lägga upp olika typer av sparmål. Välj en bild som passar och se hur långt du kommit med ditt sparande i en snygg stapel.