Först vill vi be om ursäkt för att vi har varit lite dåliga på att uppdatera bloggen. Det har hänt massvis med spännande saker senaste tiden och vi har bara hunnit posta mindre noteringar i vår Facebook-grupp som vi hoppas att ni följer. Förutom noteringar gällande själva tjänsten så försöker vi även få med tips och artiklar gällande privatekonomi och ekonomi i allmänhet.

Om ni inte redan är med i gruppen så kan ni antingen besöka oss här: Smartbudget på Facebook eller klicka på "Jag gillar" knappen som ni hittar nere till höger på www.smartbudget.se

"Vi hoppas att ni som använder Smartbudget och som är nöjda med tjänsten passar på att rekommenderar tjänsten till alla era vänner, både på Facebook och i verkliga livet."

Dela upp dina transaktioner

En mindre funktion som vi även brukar få frågor om är möjligheten att splitta upp transaktioner i mindre delar i samband med bankimporten.
Säg t.ex. att du har handlat både mat och kläder på en stormarknad. Nu kan du enkelt dela upp den transaktionen och kategorisera mat och kläder var för sig.

Mobila webbsidan blir snyggare och snabbare

Vi har passat på att uppdatera och snygga till den mobila webbsidan där du som användare kan lägga till poster i din kassabok och se din budget.

För er lyckliga användare som har en Iphone4 och kanske ett intresse för teknik/webb så kan jag berätta att vi använder bilder som är anpassade för er skärm vilket ger en fantastiskt skarp bild. Detta gör vi med hjälp av CSS3 och en separat CSS för Iphone4.

Detta gäller även ikonen som man kan få på sitt skrivbord när man lägger till sidan som en favorit.

Bli social med Smartbudget

En av de största utmaningarna med vår tjänst - förutom att göra den enkel att använda - så är det att göra tjänsten roligare och mer konkret!

Nu kan du posta både rolig och intressant information om din budget till alla dina vänner på Facebook. Antingen kan du använda någon av de färdiga mallarna som vi har skapat. Eller så kan du göra egna roliga texter direkt i Smartbudget.

Detta är både ett enkelt och roligt sätt att sätta igång en diskussion på din FB-vägg. =)

Funktionen hittar du ute till höger.

Vad mer?

Förutom dessa lite större funktioner så har vi fixat massvis med önskemål och mindre buggar som uppkommit i samband med alla nya funktioner.

Vad händer nu?

Vi kommer att fortsätter lösa problem/buggar som rapporteras in, lägga till funktioner som ni önskar. Vid sidan av detta jobbar vi just nu på ett par större projekt som kommer hjälpa alla våra användare att spara mer pengar.

Avslutningsvis vill vi på Smartbudget passa på att tacka alla våra aktiva och positiva användare. Vi får dagligen in förslag, idéer och feedback på vår tjänst. Utan er skulle inte tjänsten växa och utvecklas i rätt riktning. Tack!

Joacim och Andreas