Hitta det billigaste snabblånet

clock June 10, 2015 19:56 by author Joacim

På Lenders.se hittar man sammanställningar av olika lån- och kreditgivare. Jämförelser och förslag finns främst inom segmentet snabblån och smslån, men tips och erbjudanden om bolån, privatlån och anda typer av krediter ställer olika krav på olika låntagare. Genom att jämföra lån och se till att man hittar den billigaste lösningen blir lånet så billigt som möjligt. Genom att lägga några minuters arbete och jämför lån kan det finnas både hundralappar och tusenlappar att spara in.

Rätt villkor för ditt lån

Att teckna ett snabblån är ingenting som görs i onödan. Faktum är ändå att många Svenskar varje dag skriver på nya skuldebrev till denna nya typ av lån. Billiga smslån kan ha helt olika typer av villkor. Bland annat är återbetalningstiden för lånet en viktig del. Genom att göra en kalkyl för kostnaderna av det nya smslånet kan man vara säker på att det kan återbetalas utan problem.

Personer som jämför snabblån klarar i regel oftare att betala sina räkningar och lån i tid.Bankimport från Swedbank och ICA

clock June 10, 2015 00:44 by author Andreas

Import med Mobilt BankID från Swedbank

Vi har nu byggt stöd för bankimport med Mobilt BankID från Swedbank. Swedbank kommer snart att sluta med inloggningsmöjlighet med personlig kod, men fram tills dess finns även detta alternativ kvar vid import i Smartbudget.

Import från ICA

Importen från ICA.se har inte fungerat på sistone men nu är problemen lösta och det ska återigen gå att importera sina transaktioner.

 


Om oss

Vi som skriver i denna blogg heter Andreas och Joacim. Vårt företag heter Tycero och här skriver vi bl.a. om vårt arbete på våra smarta tjänster.

Månader

Sidor

    Logga in