Spara pengar med Smartbudget!

Nu kan alla våra användare, inte bara få bättre koll på ekonomin och spara pengar på det sättet, utan nu kan man faktiskt spara många tusenlappar per år genom att låta oss hjälpa till att hitta bättre avtal. Faktum är att man inte ens behöver vara en registrerad användare på Smartbudget.

Först ut: Sänk dina elkostnader!
Tillsammans med vår samarbetspartner Kraftum listar vi de absolut billigaste elavtalen för just ditt boende. Tjänsten är självklart helt gratis och du får själv välja bland de föreslagna avtalen vilket du vill byta till.

Hela bytet av elavtal går väldigt smidigt och du får hjälp genom hela processen av Kraftum.

Så enkelt är det

Fyll i ditt postnummer och uppskattad elförbrukning per år (kWh) och välj sedan om du vill visa rörliga eller fasta elavtal. Nu får du upp en lista på de fem bästa elavtalen sorterat på pris och kan därefter i lugn och ro bestämma dig för vilket elavtal som skulle passa dig.

Gå till "Spara pengar" på Smartbudget

 

Bilder på funktionen

 

 


Gå till:

Spara pengar på elavtal

Budgetverktyget