Vad tycker våra användare?

clock June 27, 2010 19:20 by author Joacim

Nu när Smartbudget har funnits i ett år börjar vi inse hur många som verkligen använder det och uppskattar tjänsten. Vi får hela tiden mail om allt från önskemål, problem att lösa eller helt enkelt trevliga kommentarer om hur bra Smartbudget är, eller där personer* eller familjer berättar om hur Smartbudget har hjälpt dem i det vardagliga livet.

Och det finns inget som värmer mer än dessa kommentarer. Nedan följer några av dessa och ni kan läsa ännu fler kommentarer här


Bästa verktyget som finns där ute för privatekonomi!


En enkel, smidig och användbar tjänst, med ett väldigt användarvänligt användargränssnitt.


Hej! Jag måste säga att detta var ett väldigt lätt sätt för dom som inte kan något om budget och sådant! Tack för all hjälp.


Jättebra funktioner på smartbudget! Det här har jag saknat. Bra att det inte kostar.


antastiskt bra sida! Väldigt lättöversiktlig och lätt att använda!


Tycker den nya funktionen Lån och Skulder är suverän! Med hjälp av den upptäckte jag att jag har utrymme att amortera mer på mitt topplån.


Måste säga att det va en jäkla snabb & bra service på denhär sidan! Buggen fixades hur snabbt som helst. Tack :)


*Vi har valt att inte skriva ut vem som har lämnat kommentaren. Finns det några oklarheter eller om ni känner igen er kommentar och vill ha bort den är ni välkomna att kontakta oss.

 Diverse småändringar

clock June 22, 2010 03:01 by author Joacim

Det var en stund sedan vi skrev något i bloggen. Men det betyder inte att vi har legat på stranden =) Vi har helt enkelt inte hunnit uppdatera er med allt som händer. Här kommer en kort summering.

Vi hoppas att ni uppskattar vårt hårda arbete och fortsätter att använda Smartbudet. Och framförallt hoppas vi att ni ser ett värde i att köpa plustjänsten då vi lägger ner många timmar varje vecka. Har ni några önskemål eller bara vill berätta vad ni tycker om tjänsten så är ni välkomna att göra detta antingen här i bloggen, på Facebook eller genom att maila oss på info@smartbudget.se

 

En kolumn för resultatet i utfallet

Vi har efter önskemål lagt till en extra kolumn i utfall där man ser resultatet (skillnaden) i utfallet. Tidigare kunde man endast se detta genom staplarna. Detta ger en mycket tydligare bild. Vi tackar alla som kommit med förslaget.


Snyggare tabeller

Vi har samtidigt passat på att snygga till tabellerna lite med den vita linjen på varje rad för att göra en ännu tydligare tabell för dig som användare. Detta gäller även i kassaboken.


Nu kan du ändra datum på en post i kassaboken

Nu kan du äntligen ändra datumet på en post i kassaboken. Klicka på editeraknappen och ändra sedan datumet. OBS! Posten flyttar sig först när sidan laddas om.


Invertera belopp vid import

Om du har problem med att dina importerade värden blir utgifter när de egentligen är inkomster och vice versa, så har vi nu en lösning för dig. Kryssa bara i rutan "Invertera belopp" så kommer utgifter att bli inkomster och tvärtom.

Snyggat till graferna lite...

Vi har passat på att anpassa färgerna på graferna till vår design. Inte enkelt att hitta så många färger som både ska passa designen och vara enkla att läsa.


Brytdatumet bestämmer månaden

Nu bestämmer brytdatumet vilken som är din förvalda månad när du använder någon av funktionerna för utsökning och historik.

 

Snyggare och roligare nyhetsbrev/månadsbrev

Ett av de viktigaste sätten för oss att kommunicera med er användare är via våra nyhetsbrev samt månadsrapporten. Vi har därför passat på att snygga till dessa och gjort dem tydligare.


Den mobila versionen uppdateras lite

Vi har passat på att uppdatera den mobila versionen av Smartbudget. Vi har sett en kraftig ökning av användandet av denna webbsida. Om ni har önskemål om nya funktioner här så är ni välkomna att höra av er.

Dessa är bara några få saker som vi har jobbat med den senaste tiden. Tyvärr så syns inte allt man gör men vi kan lova er att det hela tiden händer saker i bakgrunden. Vi har en hel del spännande nya funktioner på gång, både som ni användare önskar er samt saker som vi tror kan göra tjänsten ännu mer intressant.


Om oss

Vi som skriver i denna blogg heter Andreas och Joacim. Vårt företag heter Tycero och här skriver vi bl.a. om vårt arbete på våra smarta tjänster.

Månader

Sidor

    Logga in