Plustjänsten är här!

clock September 18, 2009 00:34 by author Andreas

Äntligen är den färdig och är uppe och rullar! Efter många sena kvällar och mycket slit har vi fått till de funktioner som vi satte upp som mål att erbjuda våra användare som väljer att köpa plustjänsten.

Det har redan innan lansering varit stort intresse och det är självklart jättekul att se. Vi kommer lista alla nya funktioner här nedan samt en ihopsnickrad bild med skärmpdumpar på vad som kan väntas om man väljer att teckna sig.

Vi har valt att ha tre olika längder på plusabonnemanget; 3 månader, 6 månader och 12 månader. För 12-månadersabonnemanget betalar man runt 50 öre per dag bara. Tänk dig att behöva betala så lite för att få chans till en bättre privatekonomi. Priser finns längst ned i inlägget.

Funktioner

  1. Automatisk kassabok - Nu slipper du skriva in fasta inkomster, utgifter och sparande i kassaboken varje månad. Låt oss sköta det istället!
  2. Uppföljning - Följ upp din budget och ta reda på om du verkligen följt den genom vår superenkla jämförelse mellan budget och kassabok.
  3. Historik och utsökning - Sök bland all historik i din kassabok! Ta t.ex. reda på hur mycket pengar du lagt på luncher förra månaden.
  4. Tillgångar - Samla uppgifter om alla dina innehav på smartbudget, snabbt, enkelt och säkert! Följ värdeutveckling med siffror och grafer.
  5. Brytdatum - Många vill dela upp sin månad från och med det datum man får sin lön t.ex. Det kan du nu med Smartbudgets plustjänst!

 

Priser

3 månader - 79 kr

6 månader - 129 kr

12 månader - 189 kr (mest prisvärt)

 

Övrigt

Som vanligt är ni jättevälkomna att ställa frågor, ge kritik/beröm eller bara skriva av er här i kommenteringsfältet. Om ni vill maila så går det också bra såklart.

Tack till alla som hittils tecknat plustjänsten, det är jättekul att se att allt verkar fungera som det ska!

 

/Andreas & JoacimHöjd säkerhet

clock September 6, 2009 22:47 by author Andreas

Säker anslutning

Vi kan nu berätta att all trafik till Smartbudget nu ligger under en säker anslutning med hjälp av ett så kallat SSL-certifikat. Detta betyder att all information som skickas mellan dig och smartbudget.se är krypterad.
Eftersom en privat budget kan ses som lite känsligt för många så kände vi att en höjd säkerhet i form av krypterad trafik kan bidra till att man känner sig säkrare med att ha sin budget på nätet.

Om ni har några frågor går det som vanligt bra att ställa dem här i kommentarerna eller att kontakta oss genom siten.

För er som är intresserade så kan vi berätta att utfärdare av certifikatet är Equifax (www.equifax.com) och anslutningen är krypterad med höggradig RC4 128 bit kryptering.

Övrigt

Vi har gjort om registreringen lite så att man kommer till en ny sida nu istället för en popup som innan. Detta för att man snart kan registrera sig utan att ha skapat en budget.

Snart är vi klara med plustjänsten! Nu är den bara ett par dagar bort och vi hoppas att allt ska fungera smärtfritt och att det är i alla fall ett par stycken som vill teckna ett plusabonnemang :)


Om oss

Vi som skriver i denna blogg heter Andreas och Joacim. Vårt företag heter Tycero och här skriver vi bl.a. om vårt arbete på våra smarta tjänster.

Månader

Sidor

    Logga in