Följ utvecklingen och se våra planerade funktioner

clock July 23, 2009 20:43 by author Joacim

Först vill vi tacka alla er som tar er tid och skriver kommentarer från kommentarfältet på sidan smartbudget.se. De finns inget bättre än beröm, feedback och idéer från er användare.

Vi har redan fått in nära 100 kommentarer på dessa få månader tjänsten har funnits. Och vi gör allt för att svara på era frågor och lösa era problem.

Eftersom de är många önskemål om funktioner och tips på idéer har vi valt att göra en publik lista med vad vi har på gång bakom knutarna. Smile

Listan innehåller några av de stora delmålen. Självklart jobbar vi även med mindre saker som buggar, detaljer och med att få sidan så enkelt som möjligt att använda.

Om ni har några önskemål eller frågor är ni självklart välkomna med åsikter antingen här på bloggen eller via formuläret.

Klicka på länken nedan för att se listan.

http://www.minalistor.se/showList.aspx?id=2142573653&public=true

 Tycero tar form

clock July 22, 2009 20:59 by author Joacim

Hejsan,  Joacim här igen…

Eftersom jag är personen med det grafiska sinnet. (Ja Andreas, du kan rita du med =)) så kommer jag nog mestadels skriva inlägg kring allt som har med utseende och form att göra.

Mitt främsta mål här på Tycero är att leverera snygga lösningar som är enkla för alla att använda.

Nu i mitt andra inlägg tänkte jag ta upp företagsnamnet och arbetet kring att ta fram vår logotype.

Att komma på ett företagsnamn är inte enkelt. Efter många och långa diskussioner har vi kommit fram till namnet Tycero. Ska vi vara ärliga så finns de inte mycket logik bakom det namnet, mer än att namnet dök upp på en sida där man kan generare domännamn. Sidan heter www.domaintyper.com och är riktigt trevlig måste jag säga.

Men det var ändå något som fick oss att välja detta ganska korta och unika namn.

Ordet Tycero ger inga direkta sökträffar och vi gillade uttalet samt formen. Eftersom vi inte kommer marknadsföra våra tjänster med namnet ser vi inte själva ordet eller den icke befintliga betydelsen som ett problem.

Jag kommer inte gå in i detalj hur jag har skapat logotypen. Jag tänkte bara visa en outline av ordet och de olika logotyperna som skapades för att komma fram till den slutgiltiga bilden. Som ni ser på bilden har jag använt Adobe Illustrator.

Jag vill samtidigt passa på att tacka alla som kommit med kommentarer på Grafiskt forum.

 

 

>Introduktionsfilm

clock July 16, 2009 07:45 by author Joacim

Hejsan.

Här kommer mitt första inlägg i bloggen Smile

Tänkte egentligen bara berätta att vi nu har lagt upp en kort introduktionfilm där jag snabbt visar hur man skapar sin budget.
Vi hoppas att detta kan hjälpa er att komma igång snabbare samt ge er en uppfattning om hur enkelt det är att jobba med budgetverktyget.

Ni hittar filmen här: http://www.smartbudget.se/hjalpLiten uppdatering

clock July 12, 2009 19:49 by author Andreas

Vi har uppdaterat med lite små saker, bland annat har vi lagt till blogg-feeden på smartkalkyl.se.
Här kommer resten av uppdateringarna:

Rensa

Efter förslag från användare så har vi lagt dit en funktion för att kunna rensa budgeten och skapa en ny. Detta gäller bara om man inte hunnit registrera sig. Annars måste man göra det manuellt än så länge och ta bort rad för rad.

Registrering

Många har inte förstått att man måste lägga till minst en rad och spara den för att få möjlighet att registrera sig och spara sin budget. Detta problem har vi nu löst genom att man numera får registrera sig precis när man vill, även om man inte skapat en budget än.

Tabbning

Nu kan man tabba korrekt när man skriver in summor på olika månader eller t.ex. kvartalsvis. Tack Tina och Peter för förslaget.

Plustjänsten

Arbetet med plustjänsten fortsätter och vi har nu gjort en sida där man detaljerat kan se och söka ut ur sin kassabok. Man kan t.ex. välja att se alla sina matinköp eller alla utgifter rörande kommunikation, och självklart summor och grafer på detta.

 

Och som alltid, ni får jättegärna kommentera inlägget och skriva förslag på funktioner eller upplysa oss om eventuella buggar eller fel i tjänsten.Småfix på smartbudget

clock July 6, 2009 23:50 by author Andreas

RSS för bloggen

Har idag lagt upp senaste nyhetsflödet från bloggen på smartbudget. Det är de 3 senaste inläggen som publiceras och detta är ännu ett steg i att försöka få våra användare delaktiga och upplysta om nya funktioner och annat kul.

Instruktionsfilm

Joacim jobbar för fullt med att göra en instruktionsfilm för hur man använder smartbudget. Filmen blir ett par minuter med tal där vi går igenom de grundläggande funktionerna i smartbudget. Kommer upp snart!

Plustjänster

Arbetet fortsätter som vanligt med plustjänsten. Just nu arbetar vi på översikten där man kan jämföra sin budget med verkliga utgifter.

För att läsa mer om plustjänsten, se tidigare inlägg.

Småsaker

För registrerade användare försvinner nu informationstexten på budgetsidan. Det känns inte som att det är nödvändigt att läsa om hur man lägger till poster när man redan lyckats registrera sig. Detta sparar plats och det är ju alltid trevligt.

Nu kan man ha åäö i sitt lösenord om det är någon som känner för det :)

Nu kan man äntligen se siffror i grafen på budgetanalysen.


Om oss

Vi som skriver i denna blogg heter Andreas och Joacim. Vårt företag heter Tycero och här skriver vi bl.a. om vårt arbete på våra smarta tjänster.

Månader

Sidor

    Logga in